Luštica Development: Investicije povećane za 1,575 miliona eura

Bez autora
Jul 18 2011

Kompanija Luštica Development iz Tivta povećala je investicije za 1,575 miliona eura. Polugodišnji izvještaj je uravnotežen i ne pokazuje značajnije finansijske promjene u odnosu na prethodni kvartalni izvještaj. Kompanija izmiruje finansijske obaveze i u okviru je finansijskog plana za projekat. Pored investiranja u infrastrukturu i zakup od skoro 15 miliona eura do sada, kompanija je sa oko 250 hiljada eura podržala lokalnu zajednicu, pomažući održavanje kulturnih događaja ili sportske klubove. U toku prve faze Luštica Development planira da sagradi marinu, golf teren, jedan od hotela i nekoliko stambenih i komercijalnih objekata, pored infrastrukture za projekat “Luštica Bay”.

Luštica Development: Investicije povećane za 1,575 miliona euraKompanija Luštica Development iz Tivta povećala je investicije za 1,575 miliona eura, navodi se u polugodišnjem izvještaju kompanije.

Polugodišnji izvještaj je uravnotežen i ne pokazuje značajnije finansijske promjene u odnosu na prethodni kvartalni izvještaj.

"Kompanija izmiruje finansijske obaveze i u okviru je finansijskog plana za projekat. Pored investiranja u infrastrukturu i zakup od skoro 15 miliona eura do sada, kompanija je sa oko 250 hiljada eura podržala lokalnu zajednicu, pomažući održavanje kulturnih događaja ili sportske klubove”, saopšteno je danas iz Luštice Development.

U toku prve faze Luštica Development planira da sagradi marinu, golf teren, jedan od hotela i nekoliko stambenih i komercijalnih objekata, pored infrastrukture za projekat “Luštica Bay”.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik